Bedrijf

Bezoek onze WEBSHOP

ETT bv is de dochter vennootschap van het in Luxemburg gevestigde ETT Sarl, www.ettsa.com, actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten. We zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones en tablets, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Als bedrijf zijn wij sterk in het snel en nauwkeurig handelen en kort op de bal spelen.

Bij het handel drijven op de vrije markt, wil je werken met een firma die je kan vertrouwen. De handelscontacten van ETT zijn gericht op een gemeenschappelijk vertrouwen en belang en worden uitgevoerd op een vriendelijke en informele manier. Deals worden enkel afgesloten wanneer we zeker zijn dat we alle akkoorden en alle beloftes kunnen nakomen. Door het houden van onze beloftes, heeft ETT een onberispelijk imago opgebouwd als een professionele en correcte handelaar.

Onze bedrijfsverrichtingen worden volgens strikte procedures uitgevoerd die zowel intern als extern gecontroleerd worden. Dit om een sterke en fincancieel gezonde organisatie te verzekeren.
Meer dan 20 jaar na haar oprichting is ETT vastbesloten om haar missie te vervullen als een waardevolle en betrouwbare distributeur op de vrije markt.